fysioXpert Zeist passie voor zorg beweging en sport

Fysiotherapie

Jaarlijks gaan zo'n 1,5 miljoen mensen, jong en oud, naar de fysiotherapeut. Loop niet te lang rond met klachten. Wij helpen je graag. Heeft u vragen hierover, neem dan contact op met één van onze fysiotherapeuten

Manuele therapie

Het doel van manuele therapie is enerzijds het beter laten functioneren van de gewrichten en anderzijds je houding en bewegingen te verbeteren. Lees verder.

Sport fysiotherapie

De rol en positie van de sportfysiotherapeut neemt in de sportwereld een steeds grotere en belangrijkere plaats in. Lees verder.

Revalidatie training

Heb je een operatie achter de rug of wil je je goed voorbereiden op een operatie? Wij helpen je graag bij een snel herstel.  Wij zijn expert in revalidatie die volgt op een orthopedische ingreep.

Echo

Met behulp van echografie wordt er door de fysiotherapeut opnames gemaakt van het houdings- en bewegingsapparaat. Lees verder.

Medische Fitness

Wij zetten medisch fitness in voor vitaliteit, bewegen met een chronische aandoeningen en voor het verbeteren van sportprestaties.

Personal Training

Na het volgen van Medische Trainings Therapie of na een behandeltraject kunnen wij je laten ondersteunen door een van onze Performance coaches. Lees verder.