fysioXpert Zeist passie voor zorg beweging en sport

Wij bieden in Zeist al fysiotherapie aan sinds 1998.

Onze visie

Een bedrijf zijn dat hooggeschoolde fysiotherapeuten aantrekt, beloont en behoudt. Onze proactieve benadering van de ontwikkeling van de beste bedrijfspraktijken en de promotie van effectieve behandelingsmethoden zal ons helpen dit te bereiken.

Onze filosofie

Physio Physical Therapy streeft ernaar hoogwaardige ambulante fysiotherapeutische diensten te bieden in prachtige, ultramoderne faciliteiten. Als leider in de gezondheidszorg werken we samen met groepen en evenementen binnen de gemeenschappen die we bedienen. Onze focus op onze fysiotherapeuten om door te gaan met het onderwijs is ongeëvenaard en garandeert onze fysiotherapeuten geavanceerde behandelingen en revalidatietechnieken die beschikbaar zijn voor alle soorten verwondingen en aandoeningen.

Onze missie

We zijn toegewijd als professionals in de eerstelijnsgezondheidszorg om onze klanten te helpen hun levenslange streven naar gezondheid, fitheid en welzijn te hervatten.
Hoge kwaliteit
We nemen een doelgerichte benadering van genezing. Wat uw doelen ook zijn, we willen u helpen deze te bereiken
Patiëntenzorg
We bieden hands-on behandeling op kantoor en onderwijs dat u mee naar huis kunt nemen, zodat u een actieve deelnemer kunt worden in uw herstel en toekomstige fysieke gezondheid.
Professionele service
Onze vijf fysiotherapeuten hebben een gecombineerde 120 jaar klinische ervaring en een gedeelde passie voor het helpen van onze gemeenschap om actief te blijven.

Bert Pieters

Franz Gierveld

Anne Fleur Prak

Demi Kok

Jan Willem Welberg

Genoveva Keustermans