fysioXpert Zeist passie voor zorg beweging en sport

Heb je een operatie achter de rug of wil je je goed voorbereiden op een operatie? Wij helpen je graag bij een snel herstel. Wij zijn expert in revalidatie die volgt op een orthopedische ingreep. Wij werken nauw samen met diverse medisch specialisten en kunnen je een optimale zorg- en revalidatie traject aanbieden.

Het gaat vaak om schouder-, heup- en knieoperaties zoals een totale heupprothese, knieprothese, voorste kruisband-, meniscus- of kijkoperatie. Orthopedische revalidatie is ook geschikt voor herstel na een trauma als gevolg van een ongeval thuis, op het werk en door sport. Naast revalidatie na een operatie bieden wij ook begeleiding voor een operatie.

Door te werken aan functionele fitheid voor een operatie, zullen er minder complicaties optreden na de operatie en zal het herstel sneller verlopen. Ben je tijdelijk minder mobiel en je kan niet naar ons toekomen dan bezoeken we je ook aan huis voor revalidatie.

Doelgroepen
Deze vorm van revalidatie richt zich op het behandelen van chronische aandoeningen zoals copd, cvrm diabetes. Het doel is het dagelijks handelen en maatschappelijk functioneren te verbeteren en patiënten te leren om te gaan met eventueel blijvende gevolgen als volledig herstel niet meer mogelijk is. Wij werken in vele gevallen samen met meerdere disciplines. Dit kan een diëtist, psycholoog, revalidatiearts, medisch specialist, ergotherapeut en huisarts. Maar ook met de manueeltherapeut of sportfysiotherapeut. Samen bepalen we je persoonlijke doelen en behandeltermijn.