fysioXpert Zeist passie voor zorg beweging en sport

Kom in beweging
Wanneer je voldoende beweegt voel je je fitter,  kun je beter ontspannen,  slaap je beter en je krijgt een betere spijsvertering. De kans op het krijgen van een ziekte of (chronische) aandoening is bij voldoende beweging gedaald.  Mensen met een goede conditie voelen zich ook psychisch beter. Wil je in beweging komen volg dan ons Functional Fit Basis programma. Functional Fit Basis is een maatwerk programma van 10 trainingen voor mensen die bewegen weer als een belangrijk fundament in hun leefstijl willen inbouwen.

Kom in beweging met chronische klachten
Onderzoek laat zien dat het zeer belangrijk is om bij chronische aandoeningen zoals arthrose, of diabetes te bewegen. Bij ons kun je onder begeleiding van een fysiotherapeut deelnemen aan een beweegprogramma voor mensen met chronische aandoeningen. Heb je een chronische aandoening en wil je bewegen onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut schrijf je dan in voor ons Medisch Fit programma.Medische Fit is een doorlopend programma waarbij je 1 keer per week onder begeleiding van een fysiotherapeut beweegt

Verbeter je sportprestaties
Betere sportprestaties, minder blessures en effectiever trainen. Verbeter je fysieke mogelijkheden en ontwikkel je atletisch vermogen. Onze manier van trainen is gebaseerd op functionele fitheid onderbouwd met testen, meten en direct verbeteren. Functionele Fitheid is de basis om meer trainingsuren aan te kunnen en kwaliteit te blijven leveren in sportspecifieke vaardigheden. Wil je meer halen uit je sportprestaties volg dan ons Functional Fit Sport programma. Functional Fit Sport is een maatwerk programma van 10 trainingen voor mensen die meer uit hun sportprestatie willen halen.

Jeugdsporters vanaf 9 jaar
Uit diverse onderzoeken is duidelijk geworden dat er bepaalde unieke perioden in de ontwikkeling van kinderen waarin ze meer gevoelig zijn voor specifieke trainingsvormen. Deze unieke perioden in de ontwikkeling zijn vlak voor en na de puberteit. Met betrekking tot het bovenstaande is er redelijk veel onderzoek gedaan wanneer je trainingsvormen als kracht, keren en wenden, snelheid en uithoudingsvermogen moet gaan trainen. Fucntional Fit Sport Jeugd is een maatwerk programma van 10 trainingen  gebaseerd op de biologische leeftijd van het sportende kind.

Mijn Performance coach
Na het volgen van een Functional Fit programma of een behandeltraject kunnen wij je  ondersteunen door een van onze Performance coaches. Deze ondersteuning bestaat uit elk kwartaal een meet en testmoment om je trainingsprogramma te updaten door je beweegpatronen en je persoonlijke doelen te evalueren en E consulting.