fysioXpert Zeist passie voor zorg beweging en sport

Manuele therapie

Het doel van manuele therapie is enerzijds het beter laten functioneren van de gewrichten en anderzijds je houding en bewegingen te verbeteren. Lees verder.

Sport fysiotherapie

De rol en positie van de sportfysiotherapeut neemt in de sportwereld een steeds grotere en belangrijkere plaats in. Lees verder.

Dry needling

Dry needling is een techniek waarbij een zeer dun naaldje door de huid en spier direct in een triggerpoint wordt geprikt. Lees verder.

Echo

Met behulp van echografie wordt er door de fysiotherapeut opnames gemaakt van het houdings- en bewegingsapparaat. Lees verder.

Medical en Functional Fascia taping

Medical en functional fascia taping zijn methodes waarbij elastische en stug tape gebruikt worden om jouw spieren in hun functie te ondersteunen en pijn te verminderen. Lees verder.

Performance Reflex Reset Therapie

Is een methode om je lichaam voor te bereiden op een fysieke inspanning. Lees verder.

Mijn Performance coach

Na het volgen van een Functional Fit programma of na een behandeltraject kunnen wij je laten ondersteunen door een van onze Performance coaches. Lees verder.

Bikefitting

Bij slepende blessures of klachten zoals tintelende vingers, nekpijn, lage rugklachten kan een goede bikefit een oplossing zijn. Zo kan een verkeerde zadelstand al snel tot langdurige knieklachten leiden. Lees verder.

Bekkenfysiotherapie

Bekkenfysiotherapie richt zich op het voorkomen en behandelen van functiestoornissen en klachten die optreden wanneer de bekkenbodemspieren niet goed functioneren en/of niet goed samenwerken met de rug- en buikspieren. Lees verder.